Вземи 200 лева бонус от Efbet

Betfair със скок на печалбите от началото на 2017 г.

Paddy Power Betfair бизнеса им със спортни залози се увеличава, топ печалбите през трите месеца до 31 март 2017 г.

От Betfair, които през миналата година се обединиха с Paddy Power и сега компанията се казва Paddy Power Betfair, заявиха, че ръстът в бизнеса им със спортни залози е помогнал за увеличаване на приходите и печалбите през трите месеца до 31 март 2017 г.

Общите приходи през първото тримесечие на новата година възлизат на 491 млн. евро, което представлява увеличение с 23 процента в сравнение със същия период на 2016 г.

На увеличен интерес се радват и двете услуги, които предлага Betfair – борса за залози и букмейкър с фиксирани коефициенти.

Бреън Коркоран, главен изпълнителен директор на Paddy Power Betfair, сподели, че силните резултати от фестивала за конни надбягвания в Челтнъм през тази година е спомогнал много за силният растеж на приходите.

Той отбеляза също така, че през април по-голямата част от резултатите в големите спортни лиги, включително в Премиър лийг, са били благоприятни за играчите, заради което и печалбите на букмейкърската част на сайта се очаква да бъдат свити за второто тримесечие.