Вземи 200 лева бонус от Efbet

Amaya получи UK лиценз за PokerStars и Full Tilt

Amaya лиценз за PokerStars и Full Tilt

Хазартната мегакомпания Amaya беше наградена с лиценз от Хазартната комисия на Великобритания за своите интернет марки PokerStars и Full Tilt.

Онлайн покер сайтовете работеха с временен лиценз от края на миналата година.

Тази седмица компанията най-сетне получи пълен лиценз от регулаторния орган на Острова.

От Amaya, компанията-собственик на PokerStars и Full Tilt, отбелязват, че получаването на лиценз е станало след щателна проверка на технологията, почтеността на сайтовете, методите за изплащане и сигурността, защитата от изпиране на пари, отговорните игрални политики и практики, както и регулаторния подход към различните географски операции.

В допълнение, в съответствие с новата система за рейтинг на великобританската хазартна комисия за защита на средствата на играчите, PokerStars и Full Tilt доброволно са кандидатствали за най-висок стандарт на защита.

Ерик Холрайзер, ръководител на корпоративните комуникации на Amaya и PokerStars, заяви: “Ние сме много доволни от получаването на лиценз за Великобритания, която е голям и нарастващ покер пазар.”

“Ние вярваме, че този лиценз илюстрира силата на нашите платформи, нашия регулаторен подход, както и ангажираността ни към сигурността и защитата на потребителите.”

“PokerStars и Full Tilt сега притежават лиценз за дузина европейски юрисдикции.”

Припомняме ви, че PokerStars има лиценз за легална дейност и за България.