Bet365 Бонус Спортни Залози до 100лв

Ще видим ли резултатен двубой на „Уайт Харт Лейн“?

 

Тотнъм и Манчестър Юнайтед излизат днес от 14:00 ч. в дербито на 19-ия кръг на английската Висша лига. Уайт Харт Лейн ще бъде домакин на двубоя, а коефициентите за него са следните:

1 – 3.10
Х – 3.40
2 – 2.30

Труден за определяне е победителят в този двубой и ни е няма да се опитваме. Друго обаче ни прави впечатление – и двата тима имат много повече проблеми в защита, докато в нападение положението им е прилично. Когато се изправят две силни нападения срещу две слаби защити, изходът обикновено е един и същ – резултатен двубой.

Коефициентът за Над 2.5 гола в е 1.65, докато за Под 2.5 гола е 2.15.

Ктао цяло в исторически план на съперничеството между тези два отбора се виждат много резултатни двубои. В срещите между Тотнъм и Манчестър Юнайтед от последните три сезона, които са общо шест на брой, имаме пет случая на три или повече попадения. През миналата кампания прекият сблъсък на Уайт Харт Лейн завърши с равенство 2:2.

Поглеждайки към последните 6-7 кръга, виждаме, че почти всичките двубои на двата тима са оувъри. В директния мач също смятаме, че е много вероятно да видим поне три попадения и това е нашият препоръчан залог за тази среща.