Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

1 000 лв. дава Националната лотария в нова безплатна игра

Нова игра за залагания на спорт от Националната лотария 7777 предназначение е да забавлява специалистите във футболните прогнози

Нова игра бе стартира на уебсайта за залагания на спорт от Националната лотария 7777. Нейното предназначение е да забавлява специалистите във футболните прогнози и да им даде възможност да спечелят със своите познания сумата от 1 000 лева.

Новата оферта се нарича “Златна обувка“ и представлява точно това, което искат футболните фенове – да могат да спечелят парични средства без риск от загуба на такива.

Условията на промоционалната оферта са максимално опростени – 3 мача се избират от букмейкъра, а всички, които вярват в своите прогнози, могат да направят безплатно предвиждане за крайния точен резултат. 1 000 лв. е печалбата за този, който даде коректни предвиждания.

Днес е крайният срок за включване в следващото издание на играта. До 18:55 можете да дадете своите прогнози за големите дербита на уикенда между Барселона и Атлетико Мадрид, Байерн и Борусия и Юве и Милан.