Вземи 200 лева бонус от Efbet

Кои отбори ще се класират за осминафиналите на 27 юни според букмейкърите?

осминафиналиста на турнира от групите E и F

Днес, 28 юни, ще се определят още четири осминафиналиста от групите E и F.

Любопитното е, че и в двете групи все още никой не си е гарантирал мястото на 100%, така че това ще са две от най-завързаните групи на турнира.

В група Е, която ще се изиграе от 21:00 българско време, Бразилия и Швейцария се нуждаят от само една точка в своите мачове, за да си гарантират продължаването, затова и техните коефициенти за продължаване напред са доста ниски – 1.01 за Бразилия и 1.08 за Швейцария (ставките са от Betfair).

Задачата на Сърбия е доста по-трудна. Те трябва или да победят Бразилия, или да направят равен и да се надяват Коста Рика да спечели срещу Швейцария, което едва ли ще се случи. Ако “Белите орли“ все пак намерят пътя към елиминациите и заложите за тях, парите ви ще бъдат умножени по 5.50.

В група F буквално всичко може да се случи, защото всеки един от отборите има теоретичен шанс да продължи напред, дори и Южна Корея. Азиатският отбор трябва да се надява на успех срещу Германия и победа на Мексико срещу Швеция. Този почти невъзможен сценарий се оценява на 36.00 от Betfair.

Големите фаворити в групата са Мексико и Германия с 1.16 и 1.12, докато късно допуснатия гол от Швеция в миналия кръг вероятно ще ги изхвърли от турнира – 3.00 е техният коефициент за благоприятен развой тази вечер.