Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

7777.bg пуска покер игри на Microgaming

онлайн сайта 7777.bg на Националната лотария турнири и кеш игри

Онлайн покер платформата на Microgaming ще направи дебюта си на българския хазартен пазар, след като компанията се съгласи на сделка с българския хазартен магнат Националната лотария.

Сделката предвижда игрите на Microgaming да станат част от онлайн сайта 7777.bg, който е собственост на Националната лотария. Той ще предлага редица турнири и кеш игри, подкрепяни от много промоционални оферти.

Разработчикът сподели, че партньорството е в съответствие със стратегическата му цел да разшири присъствието си на ключови регулирани пазари.

“Това е важна стъпка в разрастването на покер мрежата и отразява желанието ни за непрекъснат растеж и разширяване в регулираните пазари”, каза Андрю Клукас, който през юли беше назначен за главен оперативен директор на Microgaming.

Националната лотария, която също така използва хазартно съдържание на международните разработчици Kambi Group и Ezugi, за първи път ще предлага на клиентите си покер и по този начин ще се превърне в четвъртия сайт с такава услуга след PokerStars, Bet365 и Bwin.