Вземи 200 лева бонус от Efbet

Кой тенисист ще се откаже през тази година според 1xBet?

отказване на Мария Шарапова, за което може да се заложи при 2.00 коефициент в 1xBet

Някои от най-добрите тенисисти в момента са прехвърлили отдавна 30-те си години и мнозина се питат кога ще дойде краят на кариерата им и дали това няма да се случи още тази година.

Един от най-вероятните сценарий е за отказване на Мария Шарапова, за което може да се заложи при 2.00 коефициент в 1xBet. При нея дори не става въпрос просто за спекулации – нейният агент е казал, че Маша може да се откаже след края на сезона, разкрива бившият тенисист от топ 10 Андрей Чесноков.

Въпреки че подобни информации няма за Федерер, неговата 37-годишна възраст също подсказва, че във всеки момент може да реши да сложи край. Той е професионалист от повече от 20 години и приключването на кариерата изглежда все по-близо и по-близо. 1.91 е неговият коефициент за отказване през 2019 г. – най-ниският сред всички топ тенисисти.

Множеството контузии на Рафаел Надал, включително и операцията на глезена през ноември, го поставят сред фаворитите за отказване през настоящата година – 3.50 коефициент. Джокович също бе преследван от много травми през последните години, но неговото отказване изглежда малко вероятно за сега – 15.00 коефициент. 4.50 пък е ставката за Анди Мъри, който сам обяви, че ще се откаже през тази година, ако не отшумят проблемите с бедрото.