Вземи 200 лева бонус от Efbet

Залози за изпадащи отбори в Бундеслигата

коефициент в букмейкърската къща Efbet

Докато повечето залагащи се фокусират върху залозите за шампион и отбори в Топ 4, в същото време много интересни възможности за залози имаме и за пазарите за изпадащи отбори.

14 кръга остават до края на шампионата в немската елитна дивизия и вече въпросът за потенциалното изпадане във Втора Бундеслига стои пред много отбори в долната половина на класирането.

Фаворит на букмейкърите в пазара “Да изпадне“ е отборът на Кьолн, който получава само 1.08 коефициент в букмейкърската къща Efbet. “Козлите“ започнаха изключително слабо сезона, като в първите 16 кръга записаха 13 загуби и нито една победа.

Въпреки това, от средата на декември месец насам този тим започна да играе много по-успешно и в момента има 3 победи и 1 равен в последните си 4 мача. Сега, те са на само 4 точки от 16-ото място в класирането и, имайки предвид много силната им форма и ниския коефициент, този залог определено не си заслужава.

При други отбори обаче залогът за изпадане си заслужава. Хамбургер – отборът, който единствен никога в историята на Бундеслигата (създадена през 1963 г.) не е изпадал, е на предпоследно място, а формата и резултатите им не говорят нищо добро. Те нямат победа от ноември месец насам, а в последните 5 кръга записаха само точка. Предпоследното място в класирането е още една предпоставка за неприятен завършек. Хамбургер на два пъти се измъкнаха с плейоф в последните четири години, но може би сега и тяхното време да напуснат елита дойде. 1.66 е коефициентът “Хамбургерите“ да изпаднат.

Хамбургер според нас е един от отборите, които ще изпаднат, и залогът за това си заслужава.

(Коефициентите са валидни към 08:00 часа на 02.02.2018 г.)