Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Да заложим ли за Ювентус на “Артемио Франки“?

Ювентус до Флоренция за 14-ия кръг Серия А изгоден залог с коефициент е доста по-голям - 2.70.

Шампионът на Италия през последните седем години Ювентус ще пътува тази вечер до Флоренция за среща от 14-ия кръг на Серия А.

В момента, Фиорентина са десети в таблицата, като най-често срещаният изход от мачовете им е равенството. Общо 6 равенства, 4 победи и 3 загуби имат “Виолетовите“, а интересното е, че 5 от тези равенства станаха последователно в последните 5 кръга. В 4 от тях крайният резултат бе 1:1.

“Бианконерите“ са единственият непобеден отбор в лигата, спечелвайки 12 от 13-те си мача до сега и просто изглеждат недосегаеми за всички италиански отбори в Калчото. Те са особено силни в първенството, когато нямат предстоящ двубой в Шампионска лига, така че Стефано Пиоли и неговите играчи могат да съжаляват, че програмата не бе благосклонна към тях и ги изправи срещу “Старата госпожа“ в момент, когато тя може да вложи цялото си внимание върху местното първенство.

Освен всичко друго, Ювентус имат 5 победи в последните 6 мача срещу Фиорентина, което още повече ни кара да смятаме, че коефициентът 1.65 за тях в Efbet е изгоден. По-смелите могат да опитат залог с хендикап, където вече коефициентът е доста по-голям – 2.70.