Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Защо да заложим за Англия срещу Испания?

мачовете между Англия и Испания интригуващ коефициент 2.90\2.70

В един от блокбъстърите на новия турнир Лига на нациите, “Трите лъва“ излизат като домакини на Испания.

Домакините вероятно ще бъдат посрещнати като герои след успешното си представяне на терените в Русия и, въпреки домакинския фактор и показаната по-добра форма на Мондиала преди два месеца, коефициентът за тяхна победа все пак е по-голям от този на Испания.

2.90 е ставката за играчите на Гарет Саутгейт в Bet365, докато за провалилата се на Световното Испания коефициентът е 2.70. (Коефициентите са актуални към 08:00 ч. на 08.09.2018 г. и подлежат на корекции).

Англия има не само предимството на публиката и на по-високото самочувствие след скорошния успех, но и предимството на преките двубои. В мачовете от последните 22 години между Англия и Испания, “Трите лъва“ са с три победи, докато “Ла Роха“ са спечелили само веднъж. Те имат и едно равенство, което се явява и последният резултат между двата отбора, изигран през ноември 2016 г.

Очакванията на медиите са Луис Енрике да състави почти изцяло нов отбор за Лигата на нациите в сравнение с това, което видяхме в Русия, докато отборът на Англия вероятно ще изглежда по много подобен начин на видяното преди два месеца. Промените са задължителни в ситуацията, в която се намира Испания, но те могат да се окажат пагубни за резултатите в краткосрочен план, тъй като на всеки нов отбор му трябва време за стиковане.

Всичко това прави Англия фаворит за победата тази вечер, а коефициентът на Bet365 е достатъчно интригуващ.