Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Дъщеря на покер про спечели WSOP NATIONAL

покер про спечели WSOP

Покер професионалистката Лон Харууд, дъщеря на уважавания професионалист Джо Харууд, доказа, че в семейството е останал достатъчно голям талант, след като стигна до поредната си победа – нейната втора гривна и награда от $341,599 в 2015 World Series of Poker National Championship.

Това беше една напълно заслужена победа в компанията на 121 от най-добрите играчи в света, много от тях с впечатляващи резултати на Световните серии по покер (WSOP). Общият награден фонд на турнира бе $1,22 млн.

Харууд доминираше през по-голямата част от втория и третия ден, изграждайки голяма преднина с дисциплинирани и проницателни ходове. Нейната позиция бе заплашена само за момент, когато за кратко завършилият на второ място Алекс Масек поведе, но това продължи само пет ръце.

Масек показа добра игра, успя да се завърне в битката, след като в един момент бе останал с изключително малък стак, но в крайна сметка трябваше да се задоволи с второто място и наградата от 211 599 долара.

По страхотен начин се представи и Даниел Негреану – една от най-големите звезди на съвременния покер. Той финишира на шеста позиция, спечелвайки $63,647. Това се случва само няколко дни след завършването му на 11-то място на Основното събитие на Световните серии по покер.