Вземи 200 лева бонус от Efbet

Winbet дава почти еднакви шансове на Лудогорец и Ференцварош преди реванша

Лудогорец загуби мач от Ференцварош на Шампионската Лига

Въпреки че Лудогорец загуби първия мач срещу Ференцварош от откриващия кръг на пресявките за участие в групите на Шампионската Лига, 8-кратният шампион на България все още не е изгубил по никакъв начин шансовете си за продължаване напред.

Това бе отбелязано от спортни медии и специалисти веднага след края на мача в Унгария, а с пускането на коефициентите за реванша се потвърди и от букмейкърските къщи.

Winbet все пак предлага малко по-ниска ставка за унгарския първенец – 1.84, докато продължаването напред за разградчани се залага при 1.98 коефициент.

Малко по-ниска е ставката за успех в конкретния мач-реванш – 1.78. Това е така, защото не всяка победа ще класира тима на Стойчо Стоев за двубоя срещу Дюделанж или Валета. Успех с 2:1 изпраща срещата в продължения, а всяка друга победа с един гол разлика за нашите, с изключение на 1:0, класира директно Ференцварош напред.

Изчисленията обаче показват, че е малко вероятно да видим мач с много голове, така че многоголови победи с един гол разлика са малко вероятни. 1.79 е ставката на Уинбет за Под 2,5 гола, докато тази за Над 2,5 е по-висока – 2.04.