Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

William Hill цели да удвои печалбата си до 2023 г.

William Hill с цел да удвои печалбите си

Английският букмейкър William Hill оповести своята цел да удвои печалбите си до 2023 г., въпреки че през 2018 г. отчете загуба от 721 млн. паунда.

Тяхната стратегия, която за първи път бе очертана в края на 2018 г., е насочена върху три аспекта: постигане на интернет растеж във Великобритания и по света; разрастване на бизнеса на компанията в Съединените щати и ремоделиране на продажбите на билети на дребно в Обединеното кралство.

“Започнахме да прилагаме нашата стратегия за разширяване на дейността в Съединените щати, като бяхме първите появили се на пазара във всички щати, които узакониха залозите“, обяви изпълнителният директор.

Той допълни, че се надяват да удвоят печалбите си от онлайн залози, както и да максимизират паричните потоци в продажбите на дребно.

През миналата година, печалбите на онлайн фронта са отчели растеж с 3 процента до 617 млн. паунда. На фона на този скромен растеж, намеренията за двойно увеличение изглеждат трудно изпълними, но от компанията се надяват придобиването на Mr Green и назначаването на няколко ключови специалисти да помогне да постигането на целта.