Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Какво ново в Световните серии по покер?

Световните серии по покер

 

46-тото издание на ежегодния фестивал Световните серии по покер вече тече с пълна сила от няколко дни. През следващите близо два месеца светът ще бъде покер.

Едно от най-хубавите неща на най-престижните покер серии е това, че организаторите всяка година добавят по нещо ново или променят нещо старо, за да събудят интереса на феновете на покера или просто за да отговорят на очакванията и тенденциите в играта.

През тази година също ще има много нови неща. Може би най-очакваното от тях е събитието с $565 входна такса Colossus, което е най-големият турнир в историята на покера. Десетки хиляди участват в него, за да се борят за огромния награден фонд.

През тази година за първи път ще има и онлайн събитие. За съжаление, феновете на покера от България и Европа не могат да се включат в него, но това е иновация, която си заслужава да се отбележи.

Промени ще има и в Основното събитие – най-важният покер турнир изобщо, чиито шампион често се нарича световен шампион. През тази година най-малко 1 000 играчи в него ще си тръгнат с поне $15,000, а всеки, който стигне до финалната маса, ще си гарантира спечелването на най-малко $1 млн.

Можете да следите нашия сайт за най-интересните новини около Световните покер серии.