Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Stan James бе продаден на Unibet

unibet

 

Изненадваща новина от тази седмица е, че базираният в Гибралтар онлайн уважаван букмейкър Stan James е бил продаден на друга уважавана хазартна компания – Unibet – за 19 млн. британски лири. Сделката включва пълни права върху ценната марка на Stan James.

Главният изпълнителен директор на Унибет заяви, че придобиването ще засили позициите на компанията на британския пазар, увеличавайки ефективността на силните страни на Stan James в конните надбягвания и спорта.

Онлайн хазартният пазар на Великобритания се оценява на около 2,7 млрд. паунда.

Stan James има около 150 служители, базирани в Гибралтар. В съответствие със стандартните правила на ЕС за придобиване на бизнес, служителите ще продължат да работят там, само че вече за Унибет.

Денис Кели, главен изпълнителен директор на Stan James, заяви: “Ние сме щастливи да се присъединим към по-голямата група на Унибет. Налице е значителна пазарна възможност във Великобритания след ре-регулацията. Чрез комбинацията от опита на Унибет в областта на маркетинга и финансовата мощ, заедно с висококачествените услуги за спортни залагания на Stan James, насочени към пазара на Великобритания, аз съм уверен, че можем значително да увеличим комбинираният пазарен дял.”