Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Хърватия Англия в Москва за полуфинала на Световната купа: Efbet прогноза

букмейкарите за обявили прогнози, коефициенти, който мач се провежда на стадион Лузника в Москва

Световно първенство: Хърватия Англия на стадион Лузника, Москва сряда, 11 юли 21:00 ч.
Очакванията са еклузивни за срещата, тъй като Англия изглежда да достигне първия си финал за Световната купа от 1966 г. ако победи Хърватия в сряда.

Ефбет: Хърватия Англия (3.70: 3.10: 2.35)

Милиони фенове ще последват мача, букмейкарите за обявили прогнози, коефициенти, който мач се провежда на стадион Лузника в Москва.

Единственият триумф на световното първенство в Англия дойде преди 52 години и те са в последните четири за първи път от 1990 г. насам, когато загубиха от Западна Германия.

Победителите ще бъдат изправени пред Франция във финала в 16:00 часа в неделя.

“Направихме няколко истории”, казва мениджърът на Англия Гарет Саутгейт. – Надяваме се просто да счупим повече от тези бариери. Стотици привърженици на Англия организират последни екскурзии до Русия, след като страната записа полуфинала си с 2: 0 срещу Швеция в събота.

Хърватия направи последните четири преди това – загуби домакините и евентуалните победители във Франция преди 20 години.

Саутгейт се надява да назове непроменена страна, тъй като Англия иска да продължи забележителния обрат от унизителното поражение на Евро 2016 от Исландия.

С отбор от млади играчи и мълчаливо очакване те започнаха турнира като 16-1 аутсайдери с букмейкъри, но шансовете се сринаха под 3-1 и те се класираха като фаворити за победа над Хърватия.

Англия записва най-голямата си победа на Световната купа, когато побеждава Панама с 6: 1 и спечели първия си дузпи в турнира, за да преодолее Колумбия.