Вземи 200 лева бонус от Efbet

Полицейска акция срещу черното тото в А група!

Вчера беше проведена една от най- мащабните акции на полицията срещу манипулираните мачове в българското първенство. Новината е потвърдена от от Министерството на вътрешните работи. Припомняме ви, че в началото на новата кампания в А група УЕФА нареди на Българския футболен съюз да наложи глоба в размер на 10 000 лева на Марек, заради предполагаемо участие на дупнишкия клуб в уговорени срещи. И през миналия сезон УЕФА на няколко пъти съобщи, че са постъпили сериозни сигнали за двубои с манипулиран изход. Букмейкърите пък определиха нашата страна като една от тези с най- много черно тото в Европа.

Според различни информации, част от разпитаните футболисти са играчите на ЦСКА Александър Тунчев и на Локомотив Пловдив.  Мартин Камбуров. Първият пък играч, който беше привикан от полицията да отговоря за двубоите на пловдивските железничари от времето, когато собственик на тима беше Коко Динев, е Йордан Тодоров.

Новият скандал идва съвсем скоро след друг голям скандал, свързан с черно тото, в българския футбол. Тоага младежките национали до 19 г. бяха обвинени в уговаряне на мачове, в следствие на което изгоря играча на Лудогорец Стивън Петков.