Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

PokerStars може да забрани използването на външни софтуери

PokerStars

 

PokerStars, най-голямата онлайн покер зала в света, намекна, че може да преразгледа своите правила по отношение на използването на софтуер на трети страни, след многобройните оплаквания от клиенти заради една нова програма.

Създадена от базирания в Лондон играч “skier_5”, програмата предлага на хората, които я използват, оптимални решения спрямо дадената ситуация, като същевременно позволява на играча да продължи да държи контрола върху играта.

Тъй като програмата не е класифицирана като “бот”, PokerStars засега считат, че програмата на англичанина е позволена за използване.

Въпреки това, клиентите на залата пуснаха редица оплаквания заради новата програма, която помага на играчи с над средното ниво на умения да се превърнат в играчи от световна класа.

Правилата и условията на PokerStars очертава различни видове външен софтуер, който може да се възползва от играчите. Програмата на skier_5 влиза в рамките на условията според сегашната им версия.

Но в отговор на оплакванията, мениджърът на покер залата Стив Дей призна, че операторът сериозно обмисля да промени настоящата си политика по този въпрос, за да запази геймплея справедлив за всички клиенти.

“Както е видно от неотдавнашната дискусия, темата за софтуера на трети лица е много сложен и спорен въпрос”, заяви Дей.

“Макар и да е в рамките на сегашните ни правила, този софтуер надхвърля нивото на помощ, което ние искаме да позволим програмите да дават на нашите играчи.”

Ще продължим да следим въпроса и ще ви известяваме за новите решения на най-добрата онлайн покер зала в света.