Вземи 200 лева бонус от Efbet

PokerStars пуснаха вероятната програма за WCOOP и Mini WCOOP

PokerStars приключиха, време е да започнем да мислим

След като Световните покер серии (WSOP) и SCOOP онлайн сериите на PokerStars приключиха, време е да започнем да мислим за най-големите покер серии в онлайн покер календара – WCOOP (Световно първенство по онлайн покер).

PokerStars пуснаха “проектна програма” за фестивала, целейки да получат конструктивна обратна връзка от феновете и евентуално да поправят някои пропуски.

WCOOP ще тече от 4 септември до 25 септември и ще включва 82 събития, включително и огромния $100k Хай Ролер и Основното събитие с $5k бай-ин и гарантиран награден фонд от $1.5 млн.

Мини WCOOP сериите, очевидно насочени към непрофесионалните играчи, ще включват събития с бай-ин от $1.10 до $11 (С изключение на Основното събитие, което ще бъде с $50 входна такса). Тези серии ще се провеждат по същото време, по което ще текат и турнирите от основния фестивал.

Хубавото за хората, на които не им се дават дори и тези $1,10 – $11 за входна такса, е че ще има сателитни турнири и за някои от събитията в програмата на Mini WCOOP сериите.

През тази година PokerStars са се постарали много добре да има наистина за всекиго по нещо.