Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

PokerStars с промени заради лиценза в Ню Джърси

PokerStars с промени заради лиценза USA

 

Миналата седмица стана ясно, че PokerStars ще получат дългоочакваният лиценз за работа в Ню Джърси. Както може би знаете, от няколко години покер залата не е стъпвала на американска земя и този лиценз е голямо събитие.

Не всичко обаче е толкова безпроблемно. Местните регулаторни органи искат компанията да изпълни няколко условия, за да ги приемат на местна почва.

Едно от условията е уволняването на четирима от директорите в PokerStars, за които регулаторният орган смята, че не отговарят на изискванията за почтеност. Не е ясно обаче кои точно са четиримата водещи лица в компанията, които ще трябва да напуснат.

Някои имена, които вече не са част от PokerStars, получиха пълна забрана да се завърнат, ако от покер залата искат да продължат работата си в Ню Джърси. Сред тях са бившият собственик Исай Шайнберг, Марк Шайнберг, Пинас Шапира, Пол Телфорд, Крис Фъргюсън и други.

Също така стана ясно, че PokerStars ще бъдат на 6-месечен изпитателен срок, след който окончателно ще се решава дали залата ще получи постоянен лиценз.