Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Приходите на PokerStars със спад за 2016 г.

PokerStars държи онлайн покер пазар, но оперира в само един американски щат (Ню Джърси)

Amaya, собствениците на най-голямата покер платформа в света PokerStars, обявиха спад с 4,6 процента в приходите на покер залата на годишна база.

PokerStars държи около 70 процента от глобалния онлайн покер пазар, но оперира в само един американски щат (Ню Джърси). От години компанията лобира за легализиране на онлайн покера и на други места в Америка, но без успех до този момент.

Според Amaya, ако изключим въздействието на промените във валутните курсове, онлайн покер приходите щяха да останат на същото ниво, на което бяха и през 2015 г.

“Amaya продължава да вижда положителен ефект от стратегията за фокусиране върху непрофесионалните играчи, включително чрез промяната на програмите за лоялност и рейк структурата”, казват от компанията.

Amaya има над 100 милиона регистрирани онлайн покер играчи. Въпреки това, докато през 2015 г. покерът представляваше 82,7% от общите приходи на компанията, за 2016 г. дялът е намалял до 73,2%.

Въпреки че покерът не блести, останалите продукти на Amaya бележат сериозен растеж и помогнаха на компанията да запише рекордни приходи от над 1,15 милиарда.