Вземи 200 лева бонус от Efbet

PokerStars с големи промени в онлайн покер платформата си

PokerStars с промени в онлайн покер

Онлайн покер гиганта PokerStars обяви, че ще направи значителни промени в своята VIP програма, промоционални кампании, политики и различни други функции, като промените са част от усилията на сайта за подобряване на потребителското изживяване.

В общи линии, идеята на PokerStars е да се вземе от играчите, които играят на най-високите залози, и да се даде на тези, които играят на по-ниските нива. Вече няма да бъдат давани VPP точки на пот лимит и без лимит игрите с блайндове от $5/$10 и нагоре, 8-Game игрите с лимити над $10/$20 и другите лимит игри с блайндове от $10/$15 и нагоре.

Ще бъдат и намалени наградите за играчите от най-високите етажи на сайта. За най-активните играчи, наградите ще бъдат намалени с до 60%, докато за тези от ниските нива няма да има намаление, а някои ще получат увеличение.

Този ход идва, след като наскоро от сайта разкриха промени в своите политики за използването на софтуер на трети страни, като много от тези програми вече да забранени.

PokerStars също така разкриха намеренията си да увеличат пазарната активност, свързана с партньорствата им с професионалните футболисти Кристиано Роналдо и Неймар младши.