Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

PokerStars пусна нов покер вариант – Power Up

PokerStars Power Up - нов покер вариант

Лидерът в света на онлайн покера PokerStars разшири за пореден път асортимента си от възможности, пускайки PokerStars Power Up – нов покер вариант.

Разработен от собствения софтуерен екип на компанията, Power Up съчетава аспекти на традиционния покер и съвременните видео игри.

Покер вариантът се базира на формата No Limit Hold’em Poker Sit & Go.

Играчите ще започват със същото количество чипове като при Сит Ен Гоу покер варианта и, както обикновено, ще имат по две карти във всяка ръка, но освен това ще започват всяка ръка с две специални сили. Тези сили ще се падат на случаен принцип и ще позволяват на играчите да погледнат към тестето, да елиминират карта или да принудят съперника да покаже една от картите си.

Рафи Ешкенази, главен изпълнителен директор на The Stars Group, заяви: “Покерът е запазил своята популярност в продължение на почти два века, защото еволюира с времето. PokerStars Power Up продължава тази еволюция, предлагайки модерен подход към традиционния покер, който според нас ще бъде вълнуващ не само за покер играчите, но и за мнозина геймъри.“