Вземи 200 лева бонус от Efbet

Турнир “Карибското приключение на PokerStars“ за 2018 г.

Карибското приключение на PokerStars

След ребрандирането на събитията си по-рано тази година, PokerStars възстанови името на популярния турнир “Карибското приключение на PokerStars“.

Очевидно, новите събития PokerStars Championship и PokerStars Festival не пожънаха голям успех и, след получената обратна връзка от играчите, онлайн покер гигантът реши да върне старото име на турнира, което е много по-силно утвърдено в света на покера.

“Обратната връзка включваше предложения за възстановяване на името и подобряване на качеството на събитието, за да продължи да бъде едно от най-очакваните покер събития за годината“, заяви директорът на корпоративните комуникации в PokerStars Ерик Холрайзер.

Сред промените, които ще влязат в сила за фестивала в началото на 2018 г., са намаляване на рейка в някои от турнирите, преустройство на турнирната програма и възстановяване на входната такса от 10 300 USD за Основното събитие.

2018 Карибското приключение на PokerStars ще се проведе между 6 и 14 януари, а места и платени разноски за фестивала могат да бъдат спечелени от онлайн покер залата на компанията.