Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Снукър легендата Стивън Хендри стана посланик на PokerStars

Pokerstars снукър

Седемкратният световен шампион по снукър Стивън Хендри обедини сили с покер залата PokerStars.

Снукър величието ще подкрепя PokerStars и притежаваната от същата компания букмейкърска къща BetStars, като първото официално събитие, на което ще се появи с логото на покер залата на гърдите си, ще бъде PokerStars Festival Marbella от 19 до 25 юни.

Той взе участие и в онлайн фрийрола на 28 май, заедно с професионалистите Джейк Коди и Марсин Хорецки. Играчите, които отстраниха от турнира Хендри и двамата покер професионалисти, получиха право на участие в Основното събитие за PokerStars Festival Marbella и допълнителни €400 за допълнителните разходи около настаняването и престоя.

“Винаги съм бил голям фен на покера и е страхотно да си партнирам с PokerStars и да имам подкрепата на най-голямата и най-популярна онлайн покер зала в света“, заяви Хендри. “Харесвам покера наистина много. Уменията, необходими за да бъдеш успешен покер играч, са много сходни с уменията, които ти трябват за да си успешен и на снукър масата. Трябва да бъдеш психически силен, да останеш спокоен под напрежение и са си търпелив.“