Вземи 200 лева бонус от Efbet

Покер шампион призна измама за $31 млн.

Томас е бил изпълнителен директор на агенция за събиране на дългове

През миналата година, покер професионалистът и носител на две гривни от Световните серии по покер Травел Томас бе обвинен от полицията за предполагаемо участие и лидерство в схема за събиране на дългове с цел измама, която е спечелила повече от 31 милиона долара.

До този момент, Томас отричаше всички обвинения, но през тази седмица той призна, че е измамил много невинни хора за десетки милиони долара.

Между 2010 и 2015 г., Томас е бил изпълнителен директор на агенция за събиране на дългове, която е използвала незаконни методи, за да вземе дължимите пари от клиентите.

Прокурорът по делото обяви, че Томас е инструктирал събирачите на дълговете да заплашват и тормозят клиентите, да искат повече пари от тях отколкото те дължат и да им дават неверни твърдения какво ще стане с тях, ако не платят.

Томас лично е спечелил от 3 до 4 милиона долара от измамата, а сега го очаква присъда, която може да достигне до 40 години затвор. Той вече се е съгласил да не обжалва каквато и да е присъда, по-малка от 15,5 години.

В кариерата си в покера, той си спечели прозвището “Терминаторът”. Томас има печалби от наградни фондове за над половин милион долара и е спечелил две гривни от WSOP Circuits през 2011 и 2013 г.