Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Кои играчи счупиха покер рекордите през 2018 година?

най-активният успешен играч през годината е Джейк Шиндлер, който постави световен рекорд за играч на годината на изданието Card Player.

2018 г. бе една от най-натоварените за международния покер календар, като бяха поставени много рекорди за брой турнири и наградни фондове.

Както всяка година, и сега се появиха много анализи за представянето на играчите и за това кои са били играчите в най-добра форма през 2018 г.

Може би най-активният успешен играч през годината е Джейк Шиндлер, който постави световен рекорд за най-много финални маси в рамките на една календарна година – цели 31! Това е с 8 повече от предишния рекорд и е наистина впечатляващо, като се има в предвид, че има много именити имена в покера, които като цяло нямат толкова изиграни турнири, камо ли толкова финални маси. Успешните и постоянни изяви на Шиндлер му донесоха и приза за играч на годината на изданието Card Player.

Въпреки огромния брой финални маси, не Шиндлер е човекът с най-много спечелени пари от турнири на живо. Това е Джъстин Бономо, който събра печалби за рекордните $25 млн.