Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Покер професионалисти се обединиха за благотворителност

Покер професионалисти се обединиха

Стотици финансови шефове от Уолстрийт и покер фенове се радваха на една забавна вечер в Манхатън миналата седмица, когато се изигра “Take ‘Em To School” покер турнира, който събираше средства за благотворителност. Парите отидоха в организацията “Реформа в образованието сега”

Спонсори на турнира бяха предимно компании от Уолстрийт, като и Amaya Gaming – компанията-собственик на PokerStars – също беше сред тях.

Водещ на събитието бе 14-кратния носител на титла от Световните серии по покер Фил Хелмут, който председателстваше успешния турнир, събрал в крайна сметка повече от $850,000 за организацията.

“Реформа в образованието сега” цели да направи така, че всички деца да получат достъп до качествено обществено образование.

В турнира участваха уважавани покер професионалисти, включително Фил Айви, Анди Франкенберг, Ерик Сайдел, Лейн Флак и Ванеса Селбст.

Не липсваха и спортни знаменитости на събитието. Там бяха бивши звезди на НБА като Алън Хюстън, Чарлз Смит и Джо Старкс, както и актрисата от “Американски пай” и уважаван покер играч Шанън Елизабет. Тя беше много близо до спечелването на турнира, но завърши на второ място.

Шампион стана съоснователят на сайта Postable.com Скот Поташ.