Вземи 200 лева бонус от Efbet

Разбиха мултимилионна схема за спортни залози в Ню Йок

схема за залози в Ню Йорк

Група от лица в Ню Йорк и Ню Джърси ще отговорят пред съда за извършване на незаконни операции, свързани със спортни залози. Общо шестима мъже бяха арестувани за онлайн хазартна схема, която е включвала операции от букмейкърска къща в Коста Рика, която според информациите им е донесла нетни $11 млн. приходи.

Четири от лицата са от Ню Йорк, докато другите двама живеят в Ню Джърси. Твърди се, че са създали сложна компания за онлайн спортни залози, която е привличала клиенти от тези два щата. Играчите от своя страна са поставяли залози в базирания в Коста Рика сайт, управляван от шестимата обвиняеми.

Приемайки залози онлайн и по телефона, те са започнали това предприемаческо начинание през септември миналата година. В момента и двата сайта са неоткриваеми в интернет пространството, но не е ясно дали изчезването им е заради разследването или по други причини.

Всички пледират невинни пред съда. Те са вече под гаранция и ще се върнат пред Темида през март 2020 г.

Спортните залози вече са легални и в Ню Йорк, и в Ню Джърси. Очевидно това не възпира нелегалния черен пазар като се има предвид колко пари са изкарали обвиняемите за само една година.