Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Даниел Негреану с милион долара за входни такси на турнири това лято

Наградата за играч на годината на Световните серии и печалби за поне 1,5 млн. долара.

Даниел Негреану, може би най-популярният покер играч в света на модерната ера на тази игра, е също така и понастоящем на първо място в класацията за най-много спечелени пари от наградни фондове на турнири с над 33 млн. в печалби. Независимо от огромния си успех, Негреану изглежда все още е готов за нови подвизи.

Според дадената от самия Негреану информация, той вероятно ще инвестира това лято повече от един милион от собствените си пари само за бай-ини в турнири:

“Това лято ще бъде много голямо и с много голям залог, тъй като бай-ините вероятно ще надхвърлят един милион долара. 100% от парите ще са от моите лични средства, затова е наложително да съм готов и фокусиран през целия този период.

Ще документирам цялото това пътуване и ще можете да видите какво е да играеш на такива залози и как се справям ментално с успехите и неуспехите.”

Някои от турнирите, които Негреану е включил в програмата си, са $300,000 buy-in Super High Roller Bowl в Aria, WSOP’s $50,000 buy-in Poker Players Championship и $111,111 buy-in One Drop High Roller.

Неговите цели за това лято са също доста амбициозни – три гривни от Световните серии по покер, наградата за играч на годината на Световните серии и печалби за поне 1,5 млн. долара.