Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Стана ясен броят на участниците в най-големия покер турнир в историята

най-големия покер турнир

 

Както вече ви разказахме, тазгодишното издание на Световните покер серии имаше за идея да организира най-големия покер турнир в историята и успя. Събитието “The Colossus” разби всички очаквания като събра 22 374 регистрации, което побеждава с много предишния рекорд. Турнирът е с входна такса $565 и събра награден фонд от $11,187,000, което е най-големият награден фонд в историята за турнир с входна такса по-малко от $5,000.

2 241-ма играчи от участниците в този турнир ще си тръгнат с пари от наградния фонд. Минималната награда е $1,096. Общо 4 480 тестета бяха използвани от 982-мата дилъри на събитието. Победителят ще си тръгне за вкъщи с $638,880.

“Уау”, каза изпълнителният директор на сериите Тю Стюърт. “Когато видиш тълпа, която може да запълни много спортни зали, няма какво друго да кажеш. Искаме да благодарим на всички, които са пътували от близко и далеч, за да бъдат част от това историческо събитие. Ние обичаме да събираме покер ентусиастите заедно и да помагаме за изграждането на положителен импулс в играта.”

Към този момент все още не е ясно дали турнира The Colossus ще се завърне в изданието на Световните покер серии през 2016 г., за да се опита да подобри невероятния рекорд.