Вземи 200 лева бонус от Efbet

Световната купа Русия Хърватия 2018: елиминации, ключови играчи, прогнози, коефициенти efbet

русия хърватия за елиминации фифа 2018

Русия Хърватия на елиминации мондиал 2018 силен коефициент от Efbet (4.00: 3.10: 2.25) 

Русия веднага след катастрофалната кампания в Евро 2016, в която отборът – ръководен от Леонид Слутски – завършиха последни в групата. На първо място Чершев превключи на третата и започна да търси подходящата комбинация от защитници.  “Не сме постигнали нищо с четирима отзад”, каза той, когато обясни решението си. “Освен това почти половината от руските отбори от Висшата лига играят с трима защитници. Така че искаме да сме гъвкави. ”

Руският късмет с контузиите е бил крайъгълен. Друг ключов човек, който ще пропусне състезанието след операция по кръста, е Александър Кокорин. Той бе блестящ през първата половина на сезона, отбелязвайки 19 гола за “Зенит Санкт Петербург”, но сега Чершев трябва да доставя огнева мощ от другаде. Резервът на Кокорин в Зенит, Anton Zabolotny, беше в ужасна форма тази пролет, а Artyom Dzyuba – който играе в Зенит до Арсенал Тула – се говори, че е паднал с Cherchesov, което означава, че първият избор ще бъде Fyodor Smolov , перфектният нападател на ФК Краснодар.

мондиал 2018 елиминации тактики, ключови играчи таблица, разположение, на тима

Въпреки аргументите, че 4-3-3 може да е по-подходяща, формацията на Хърватия по подразбиране отдавна е 4-2-3-1 – с нечетно в средата на 4-4-2. Златко Далич направи значителна промяна непосредствено след поемането на мениджъра (два дни преди решаването на груповата игра срещу Украйна в квалификациите), като премести Лука Модрич на позиция No 10, роля, която играчът на Реал Мадрид рядко заема от ранните си дни. Моделът “Модрик-Иван Ракитич”, решението на новия треньор се отплати в Киев и в плейофите срещу Гърция.

Хърватия нараства все повече зависима от Модрик. Той преди това е организирал игра от толкова дълбоко, колкото и ръба на собствената си кутия, изпълнявайки много отбранителна работа. Всеки, който играеше пред него – обикновено Ракитич, Марсело Брозович или Матео Ковачич – рядко предоставиха убийствени пропуски и Хърватия главно атакува по фланговете, което беше странно за един отбор.