Вземи 200 лева бонус от Efbet

Ще успее ли Модрич да изпревари Роналдо за Златната топка?

Модрич играч на годината от ФИФА за постижения на клубно ниво, ще успее ли да бъде предпочетен пред Кристиано Роналдо за Златната топка

Наскоро Модрич бе определен за играч на годината от ФИФА заради изключителните си постижения на клубно и национално ниво, но сега стои въпросът дали ще успее по същия начин да бъде предпочетен пред Кристиано Роналдо и за Златната топка?

След като помогна на Реал Мадрид да спечели третата си поредна Шампионска лига и изведе Хърватия като капитан до финала на Световното първенство, сега коефициентът за него да получи Златната топка почти изравнява този на португалската суперзвезда.

1xBet предлага 1.66 коефициент за Роналдо и 1.75 за хърватина.

Дали ще може Модрич да спре хегемонията на Меси и Роналдо, които са единствените притежатели на това признание през последното десетилетие? Базирайки се на букмейкърските коефициенти е трудно да се каже, тъй като силите са много изравнени, но на този етап поне едно нещо изглежда почти сигурно и то е, че Лионел Меси няма да се намеси сериозно в битката. Той успя да спечели единствено Ла Лига през този сезон, което не е малко постижение, но не е същото като да спечелиш “Шампионската лига или да играеш финал на Световно първенство”.

10.50 е ставката за Меси, а с една единица по-висок е коефициентът за френския суперталант Килиан Мбапе.