Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Майк Городински спечели един от най-елитните покер турнири в света

mike gorodinsky спечели покер турнир

29-годишният турнирен професионалист Майк Городински достигна до една от най-впечатляващите победи тази седмица, след като си осигури гривна в събитие от Световните серии по покер в турнира Poker Players Championship.

Това бе най-големият успех в кариерата на представителя на Калифорния, който се е научил да играе покер в интернет и сега доминира в голямо разнообразие от покер вариации, влизайки в парите на 12 турнира от Световните серии по покер досега.

98 играчи, много от които водещи имена на международната сцена, се включиха в това събитие с $50,000 входна такса, конкурирайки се яростно да влезнат в едно от 12-те платени места, които си разпределиха гигантския награден фонд от над $4 млн.

Водещият играч Дейвид Бейкър си тръгна на трето място за повече от половин милион долара, за да подготви сцената за продължилата три часа и половина битка между Городински и Жан Роберт Беланд.

Въпреки че Городински започна хедс-ъп битката с 2,5 млн. предимство в чиповете, което той бързо разшири до 3 към 1 предимство, Беланд се бореше енергично, за да стигне до равенството и след това дори да поведе. Силите обаче не му достигнаха и той бе елиминиран на второ място за почти $800,000.

Бен Сълски, Крис Клодницки и Дан Кели са останалите играчи, които заеха своите места на финалната маса.