Вземи 200 лева бонус от Efbet

Marathonbet увеличава разпознаваемостта си със спонсорство на Севиля

Marathonbet ще увеличи присъствието си във футбола, основен спонсор на испанския Севиля сезона - от 2019/20 до 2020/21

Marathonbet ще увеличи значително присъствието си във футбола, след като вече е основен спонсор на испанския Севиля.

Сделката ще покрие два сезона – от 2019/20 до 2020/21, а изпълнителният директор на компанията Наталия Заводник подчерта как тази инвестиция ще помогне на букмейкърската къща за бъдещ растеж на испанския пазар.

Според сделката със Севиля, които завършиха на шесто място в Ла Лига този сезон и са най-успешния отбор в Лига Европа, логото на Marathonbet ще е част от екипите на играчите, както и на трибуните и зоните за интервюта на “Рамон Санчес Писхуан“.

Marathonbet има дълъг регистър на комерсиални сделки с големи футболни отбори. Преди година операторът стана партньор в сферата на залаганията на английския шампион Манчестър Сити, с което изрази намерения да се превърне в “световен бранд“.

Хирона, които отпаднаха от Ла Лига в края на последния сезон, са още един партньор на Marathonbet, като операторът има още сделки с украинския отбор Карпати и множество отбори в Южна Америка.

Президентът на Севиля Хосе Кастро заяви, че букмейкърът ще има важна роля в “интернационализацията на марката на клуба“.