Вземи 200 лева бонус от Efbet

Саутхямптън и Манчестър Юнайтед в битка за място в тройката

 

Саутхямптън приема Манчестър Юнайтед в понеделнишкия мач от 15-ия кръг на английската Висша лига. Букмейкърите смятат, че двата тима имат абсолютно еднакви шансове за победата. Саутхямптън и Манчестър Юнайтед получават по 2.62 коефициент за победа, докато залози за равенство се приемат при 3.30. Коефициентите са от онлайн букмейкъра.

Като погледнем случилото се между двата отбора през миналия сезон, може би букмейкърите са прави. През миналата кампания двата тима не успяха да се победят в нито един от двата мача помежду им, като и двете срещи завършиха с резултат 1:1.

През този сезон ситуацията изглежда малко по- различна. Не при гостите, те продължават да са крайно неубедителни точно както през миналия сезон, въпреки смяната на кормилото на тима. Но при домакините се забелязва едно много сериозно израстване, противно на очакванията през лятото, когато те продадоха някои от най- важните си играчи.

Това обаче не пречи на Саутхямтън да заемат третото място в класирането. Червените дяволи са четвърти на само една точка зад тях.

Отличното представяне на Саутхямптън като домакин и трагичното на Юнайтед като гост ни карат да мислим, че тимът на Луис ван Гаал няма да спечели днес. Саутхямптън имат само една загуба като домакин през сезона, докато гостите от Юнайтед имат само една победа като гост. Домакините имат достатъчно качества да надиграят по- именития си противник. Коефициентът за двоен шанс 1Х е 1.50.