Вземи 200 лева бонус от Efbet

Равностоен мач на Лудогорец в Унгария предрича Efbet

Равностоен мач на Лудогорец в Унгария предрича Efbet

След като записаха една от най-убедителните си победи в своята нескромна европейска история срещу ЦСКА Москва, Лудогорец предстои да изиграе един равностоен втори мач на “Групама Арена“ срешу Ференцварош.

Това се разбира от предложените пазари в букмейкърските къщи. Efbet дава само 0,05 разлика в ставките за победа на двата отбора – домакините са с 2.75, а Лудогорец с 2.80, докато равенството е малко по-високо оценено – 3.35.

За Лудогорец победата над московските “Армейци“ бе част от серията им 6 поредни победи, която продължава и до днес. Това обаче не означава, че “Орлите“ са в страхотна форма – в повечето от тези мачове победата не дойде никак лесно и то срещу относително скромни съперници. В България те играха срещу Ботев Враца, Етър, Арда, Нефтохимик и Дунав.

Въпреки това може би щяхме да сме фаворити срещу Ференцварош, ако домакините не се представяха също толкова резултатно, колкото и българският отбор. В своите последни 6 мача, играчите на Сергей Ребров имат 5 победи и едно-единствено равенство. Ироничното е, че единственото равенство всъщност е най-големият успех за отбора, тъй като то дойде като гост на Еспаньол.