Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Ще продължи ли летежа на Ливърпул и срещу Ман Сити?

Ливърпул срещу Ман Сити

Ливърпул и Манчестър Сити играят един срещу друг в среща от 27-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят ще бъде може би ще бъде най-следеният за деня и ще започне от 14:00 българско време.

смята двубоят за равностоен и дори дава леко предимство за гостите. Коефициентът за победа на Ливърпул е 2.75, този за Манчестър Сити е 2.50, а залози за Х се приемат при 3.50.

Истината според нас е друга и фаворитът в този сблъсък е друг. Ливърпул навлезнаха в страхотна форма, която им позволи от средата на класирането да се изкачат на съвсем малко разстояние от Топ 3. Разликата с третия Арсенал е само три точки.

Манчестър Сити са на второ място, но формата им е ужасна и до голяма степен успяха вече да загубят реални шансове за титлата. Отборът има само 3 победи в последните 8 двубоя за първенство. Междувременно успяха да отпаднат от ФА Къп и до голяма степен да загубят шансове за продължаване в Шампионската лига.

Нещото, което най-много ни кара да клоним към домакините, е мястото на провеждане на двубоя. Анфийлд е негостоприемно място за всеки един отбор и особено за Ман Сити. Гостите нямат победа на Анфийлд от повече от 15 години. През миналия сезон Ливърпул победиха у дома Гражданите със зрелищния резултат 3:2.

Сега всичко ни говори, чу победителят ще е същия като този от миналата година. Ливърпул играят по-добре напоследък и ще имат подкрепата на Анфийлд. Нашият съвет е да заложите за Ливърпул в този двубой.