Вземи 200 лева бонус от Efbet

Ще си тръгне ли с празни ръце Левски от Разград?

 

Левски гостува на Лудогорец в Разград в среща от 21-ия кръг на българското първенство. Мачът е много важен от няколко гледни точки. Освен че двата тима отчаяно се борят за точки, за да постигнат целите си, футболистите на Левски ще бъдат двойно по-мотивирани, тъй като Стойчо Стоев е бивш наставник на Лудогорец и ще иска отборът му да се представи достойно в първата си визита в Разград като треньор на друг отбор.

Двата тима вече се срещнаха веднъж през сезона, когато Левски победи у дома с 3:2 в един мач, който може да се окачестви като един от най-хубавите за сезона в родното първенство.

Сега обаче букмейкърите очакват двубоят да се развие в посока победа на домакините. Коефициентът за Лудогорец в букмейкъра bwin e 1.60, докато този за Левски е 4.75. Шансовете за равенство се оценяват на 3.75.

Ние обаче смятаме, че шансовете на отбора на Стойчо Стоев са по-големи и е твърде вероятно да не си тръгнат с празни ръце от Разград. Лудогорец не започнаха по най-добрия начин първенството, след като допуснаха загуба в първия кръг след подновяването му. Левски започнаха годината с гръмка победа 8:0, макар и над доста по-слаб съперник.

През септември Левски надиграха Лудогорец, очакваме днес да им бъдат поне равностойни. Трудно може да се прогнозира победа за Левски, но поне равенство смятаме, че сините ще изкопчат. Отличен вариант за залог на този мач ни изглежда Х2. Коефициентът за това в bwin е 2.15.