Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Вижте коефициентите на 1xBet за съдия на финала в Русия!

съдия на финала на Световното по футбол фаворита на руския букмейкър 1xBet

Всички футболни фенове казват, че мразят за говорят за съдиите, но всъщност всички футболни фенове говорят за съдиите. Сега можете не само да коментирате реферите и тяхното ръководене на двубоите, а и да залагате за това кой ще бъде избран за съдия на финала на Световното първенство. Ето кои са петте фаворита на руския букмейкър 1xBet

5. Феликс Брих

Феликс Брих дълго време бе определян за съдия номер едно в света. Той бе избран и за съдия на финала в Шампионската лига през 2017 г. Ще бъде ли 42-годишния германец рефер и на финала в Русия? 1xBet смята, че той е сред кандидатите, като коефициентът за него е 13.00. Разбира се, за да се случи това, неговата страна не трябва да се класира за последния мач.

4. Вилмар Ролдан

Вилмар Ролдан е сред по-малко познатите имена за европейските футболни фенове, тъй като той никога не е свирил на двубой в Шампионската лига. Неговият най-голям успех в кариерата бе през 2015 г., когато бе определен за седми най-добър съдия в света. Колумбиецът също има шанс да ръководи финала, като коефициентът за него е 13.00, колкото е и на Брих.

3. Джунейт Чакър

Джунейт Чакър е един от най-опитните съдии като цяло. 41-годишният турчин вече има във визитката си полуфинал на Световно първенство, финал на Шампионска лига и няколко полуфинала в същия турнир. Той беше под светлините на прожекторите със серията си от спорни отсъждания на Реал – Байерн, но въпреки това от ФИФА изглежда му имат доверие. Коефициентът той да е съдия на финалната среща е 8.00.

2. Милорад Мажич

45-годишният сърбин е на върха в кариерата си, след като през тази година бе съдия на финала в Шампионската лига, а през миналата свири на финала на Купата на Конфедерациите. Тези изяви му дават добри шансове да бъде избран и за най-важния мач на Мондиала в Русия – 7.00 коефициент.

1. Бьорн Кайперс

Фаворит в крайна сметка остава холандеца Бьорн Кайперс, който също има изключителен опит – финал в Шампионска лига, финал на Купата на конфедерациите и много други. Той е и един от най-уважаваните съдии сред високите етажи на ФИФА. 6.00 е неговият коефициент.