Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Ще има ли нов отбор Кристиано Роналдо? Вижте коефициентите на букмейкърите!

букмейкърските къщи най-вероятният сценарий е Роналдо да остане в Реал

“Кристиано Роналдо напуска Реал Мадрид“ е история, която се повтаря из медиите всяко лято от идването на португалеца в “Лос Бланкос“ през 2009 г.

Сега обаче слуховете са може би по-силни от всякога, особено след изказването на CR7 след финала в Шампионската лига. Всички отчитат като изключително странна и нетипична реакцията му, който, вместо да се радва на петата си титла от Шампионската лига, говори за своето бъдеще.

Въпреки това, според букмейкърските къщи най-вероятният сценарий е Роналдо да остане в Реал и през следващия сезон. На пазара “Отбор на играча до 3 септември 2018 (включвайки наем)“ в букмейкърската къща Efbet, коефициентът за оставане в настоящия клуб е само 1.25.

Но, къде би отишъл той, ако все пак напусне “Белия балет“? Намирането на нов отбор е едновременно много лесно и много трудно, защото всеки отбор би искал да има в редиците си нападател като Роналдо, но не всеки би могъл да си го позволи.

Манчестър Юнайтед е най-вероятният кандидат за подписа на португалеца с 4.32 коефициент за подписване до 3 септември, докато малко зад “Червените дяволи“ остават ПСЖ с 5.10 кандидат. Английските Челси и Манчестър Сити са другите два възможни кандидата с 19.00 и 23.00 ставка. Любопитното е, че букмейкърът смята като възможно и той да премине в клуб от САЩ или Китай, предлагайки 17.00 и 21.00 за подобен сценарий.