Вземи 200 лева бонус от Efbet

Коефициенти за Лига 1 18/19 – Всички погледи са насочени към ПСЖ

ПСЖ спечели Лига 1 през миналия сезон няма причини които да може да се очаква нещо по-различно. Клубът от френската столица е със само 1.10 коефициент в Efbet

ПСЖ спечели Лига 1 с лекота през миналия сезон и няма много причини, поради които през тази кампания да може да се очаква нещо по-различно.

Клубът от френската столица е със само 1.10 коефициент в Efbet за спечелване на започналото снощи първенство, което би бил шестият им триумф за последните седем сезона.

С новия треньор Томас Тюхел и със звездите в състава Мбапе, Кавани и Неймар, ПСЖ изглежда няколко обиколки пред всички конкуренти.

В същото време, според букмейкърите три отбора ще се борят за местата в Шампионска лига – Монако, Лион и Марсилия. Това са трите отбора, които в този ред завършиха на второ, трето и четвърто място през миналата кампания и сега получават почти еднакви коефициенти от букитата.

При залозите за голмайстор, отново играчите на ПСЖ са под прицела на букмейкърите. Единсон Кавани и Неймар са основните заподозряни с 2.40 и 2.80 коефициент, докато Мбапе е с 9.00 ставка. От играчите на останалите отбори, с най-голям шанс да се намеси в битката за голмайсторския приз е Марио Балотели с 2.80 коефициент.