Вземи 200 лева бонус от Efbet

Какви са коефициентите за Гран При на Германия 2018?

Гран При на Германия, битката между Фетел и Хамилтън продължава пилотът на Ферари със 171 докато Мерцедес има 163 актив.

Много предстои да се решава по време на Гран При на Германия, тъй като битката между Фетел и Хамилтън продължава да бъде много равностойна.

Пилотът на Ферари ще започне състезанието на Хокенхаймринг със 171 точки, докато представителят на Мерцедес има 163 на своя актив.

Малка разлика има и при коефициентите за победител, но в случая тя е в полза на британеца. Коефициентът за победа на Хамилтън е 2.50, докато за Фетел се приемат залози при 2.87 коефициент (и двата коефициента са от Betfair).

Тези коефициенти може би се дължат отчасти на това, че състезанието изглежда по-подходящо за Люис Хамилтън. Той е печелил Гран При на Германия целия три пъти, докато немският му конкурент има една победа – през 2013 г. – и то тя е на пистата Нюрнбургринг.

Има ли обаче кой да изненада двамата фаворита? Останалите пилоти, които са печелили състезанието през последните 10 години, вече не са част от Формула 1, така че остава да видим дали ще се появи някой нов шампион.

Третият в ранглистата към момента, Кими Райконен, е със 10.00 коефициент, което е малко повече от ставката за петия Валтери Ботас (5.00), който успя да достигне до второто място през 2014 г..