Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Кои отбори ще се класират за осминафиналите на 25 юни според букмейкърите?

трети кръг от груповата фаза на Световното първенство- кои отбори ще изплуват на осминафиналите

Днес започва решаващият “трети кръг от груповата фаза на Световното първенство, а сметките вече започнаха с пълна сила – кои отбори ще изплуват на осминафиналите” и кои ще потънат в групите? В следващите четири дни ще ви представим мнението на букмейкърите за развоя на групите, мачовете от които ще се изиграят в същия ден.

Започваме със срещите от днес, 25 юни, където програмата на Световното започва с двубоите от група А, където липсва всякаква интрига – Уругвай и Русия спечелиха първите си два мача от групата и със сигурност ще продължат напред.

Остава да се определи единствено кой ще завърши на първо място, като според букмейкърите това ще бъде по-скоро Русия – 1.45 коефициент Winbet срещу 2.55 за Уругвай.

Това се дължи на факта, че Русия води в головата разлика и днес дори равен ще ги задържи на първата позиция.

По-завързана е ситуацията във втората група – група B – където Испания и Португалия оглавяват класирането с по 4 точки, докато Иран е на трето място с 3 пункта.

Въпреки че Иран е на само точка от първото място, азиатците трябва да гонят задължителен успех и поради тази причина WinBet дава доста висок коефициент за излизане от групата – 6.00, докато коефициентът играчите на Карлош Кейрош да не излязат е само 1.12.

Испания изглежда с най-сигурна позиция и букитата дават едва 1.01 коефициент за излизане, докато ставката за продължаване към 1/8-финалите на Португалия е 1.10.