Вземи 200 лева бонус от Efbet

Струва ли си залог Моуриньо да бъде първия уволнен треньор в Премиър лийг?

Жозе Моуриньо играе психологически игри и експертите често приемат изявленията му с едно на ум не е щастлив в Юнайтед Висшата лига на Англия

За Жозе Моуриньо не е нещо чуждо да играе психологически игри и експертите често приемат изявленията му с едно на ум. Въпреки това, множеството му показващи недоволство коментари в последно време карат коментаторите да смятат, че може би този път не става въпрос за опит за заблуда на противника.

Заради предположенията, че не е щастлив в Юнайтед, той се нареди и на челно място в списъка на букмейкърите за най-вероятно първо уволнение във “Висшата лига на Англия”.

1xBet предлага 6.00 коефициент за това, като няма нито един мениджър, чието напускане към момента да е по-вероятно от това на Специалния.

Моуриньо се оплака на няколко пъти от неуспеха при привличането на някои трансферни цели, както и от поведението и състоянието на дадени свои играчи. Всички тези коментари показват не само неговото настроение към момента, но и водят до недоволство от страна на ръководството на “Червените дяволи“.

Мнозина футболни експерти виждат разрив в отношенията между треньора и отбора и това прави залогът за неговото напускане достатъчно изгоден, за да си струва при коефициентът, който ни се предлага от 1xBet.