Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Излезе цялата програма за WSOP 2015

WSOP

 

Вече е готова цялата програма за 46-тите Световни серии по покер (WSOP). В сериите ще има близо 200 милиона щатски долара в наградни фондове, няколко нови събития и повишаване на началните стакове.

Тази година ще има за първи път събитие за гривна, което ще се провежда почти изцяло в интернет. Турнирът с $1,000 входна такса ще има своята кулминация в Лас Вегас, където последните двама останали играчи ще се състезават на живо за титлата на 3 юли 2015 г.

Друго допълнение към програмата е новият турнир с $565 бай-ин, който ще се казва Colossus. Това е отвореното събитие с най-нисък бай-ин в историята на Световните серии по покер от 1980 г. насам, като то ще има внушителните 5 млн. долара гарантиран награден фонд.

“През тази година ще има за всекиго по нещо и с тази програма ние вярваме, че стойността и възможностите за успех на играчите същестуват във всяко събитие, което ние предлагаме за изданието през 2015 г.”, коментира изпълнителният директор на Световните серии по покер Тю Стюърт.

Цялата програма за 46-тото поредно издание на сериите може да бъде видяна на: http://www.wsop.com/2015/2015-wsop-schedule.pdf