Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Интер – Рома Залози и Прогноза

Трудно може да се предвиди кой ще победи в този мач и дали въобще ще има победител

Най-интересният мач от 26-ия кръг на италианското първенство се очертава да бъде този между Интер и Рома тази вечер от 21:45 на “Джузепе Меаца”.

Интер – 2.60
Равен – 3.20
Рома – 2.70

В момента, Интер е на четвърта позиция с 48 точки, докато Рома държи второто място с 56 точки на своята сметка. Безспорен факт е, че в момента и двата отбора се намират в изключителна форма. Интер имат девет победи в последните си десет мача, докато Рома могат да се похвалят със седем успеха в последните си осем срещи.

Трудно може да се предвиди кой ще победи в този мач и дали въобще ще има победител. Със сигурност, и двата отбора ще излязат за три точки и няма да се задоволят с една, защото тя не би спомогнала за изпълнението на целите им – на домакините за място в Шампионска лига, а на гостите за преследване на лидера Ювентус. Това обаче въобще не означава, че мачът не може да завърши наравно. Напротив, с оглед на силната игра и на двата отбора и на липса на голяма разлика в класите им, смятаме, че равенството е най-вероятният изход в този мач.