Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Холандия с рекордни хазартни глоби през 2018 г.

Холандският хазартен регулатор Kansspelautoriteit глоби за рекордните €1,7 млн. през 2018 г.

Холандският хазартен регулатор Kansspelautoriteit разкри, че е наложил глоби за рекордните €1,7 млн. през 2018 г. на компании, които са нарушили разпоредбите и правилата за залагания в страната.

През последната година регулаторът е издал общо 23 санкции, в това число 12 наказания, 7 административни санкции и 4 обвинения под административна принуда.

Административната санкция може да бъде наложено без намесата на прокурор или съдия, а наказанието се налага тогава, когато компанията-нарушител не прекрати в определен срок дейност, която е в разрез с разпоредбите. Административната принуда представляват случаите, когато регулаторът нареди на нарушителя да вземе мерки, за да гарантира, че вече не нарушава хазартните правила в страната.

Сред наказаните компании в Холандия за миналата година има големи имена като Bet-At-Home, William Hill и местен филиал на Betsson.

Финансовите санкции в страната непрекъснато се увеличават след създаването на регулатора Kansspelautoriteit през 2012 г. Сега, общата сума е значително по-висока от тези едва малко над €1 млн. през 2017 г. и четири пъти повече от €400,000 през 2016 г.

Сумата все пак не е окончателна, тъй като някои компании като Уилям Хил и Бетсон обжалват решението.