Efbet с 200лв. начален бонус Спорт и 1000лв Казино

Google Play отворя врати за бетинг приложения

Google Play Store хазартните приложения онлайн операторите

Google реши да преразгледа наложената от компания забрана на хазартните приложения със залози за реални пари в Google Play Store, което е страхотна новина за онлайн операторите и играчите.

Google вече приема хазартни приложения в своите магазини във Великобритания, Франция и Ирландия. В близкото бъдеще се очаква това да бъде разширено и за други държави, една от които може би ще бъде и България.

От собствениците на приложенията ще се изисква да бъде предоставена доказателствена документация за техните лицензи за работа в юрисдикциите, в които желаят апликациите им да бъдат достъпни.

И досега бе възможно играчите да използват хазартни приложения на своите Android телефони и таблети, но трябваше да ги свалят от сайтовете на операторите, което ограничаваше потенциалния пазар на нови клиенти и способността на разработчиците да правят актуализации.

Няма съмнение, че възможността за достъп до приложенията директно от Google Play магазина ще се хареса на потребителите, които са запознати с лекотата и удобството при изтеглянето на приложения по този начин.

През 2016 г., онлайн и мобилната хазартна индустрия генерираха около 4,5 милиарда паунда приходи.