Вземи 200 лева бонус от Efbet

Български футболисти заложили над 10 000 лв. на мачове

повече от 10 000 лева за залози в последните месеци

Тези дни бяха разкрити интересни детайли относно делото за нелегални спортни залагания на двамата бургаски футболисти Любомир Божинов и Галин Димов.

Стана ясно, че те са дали повече от 10 000 лева за залози в последните месеци на 2012 г. Също така се изясни, че двамата не са залагали на българското първенство, а само на чуждестранни шампионати.

С по-мащабни залози може да се “похвали“ играчът на Несебър Галин Димов. Той е направил близо 100 залога за общо над 7 500 лв. Най-големият му залог е на стойност 500 лв. за успех на Лацио в италианското първенство. Един ден преди това той е заложил и 450 лв. за победа на Челси в Премиърлийг на 2.00 ставка.

Припомняме ви, че скандалът около незаконните залози на двамата футболисти се разрази през 2012 г., когато ГДБОП арестува 11 състезатели на бургаските отбори Нефтохимик и Черноморец, обвинявайки ги че са били част от “черно тото“. В крайна сметка се оказва, че нито един от обвиняемите не е участвал в корумпиране на футболни игри, а единствено част от тях са правили залози в нелегална букмейкърска къща.